BATMAN / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

Ağu

Yeni eğitim-öğretim yılında okulumuzun kız ve erkek öğrencilerinin giyeceği kıyafetler belirlendi.

Öğrencilerin okula serbest kıyafet ile gelmelerinin yarattığı dezavantajlar nedeniyle; Okula has bir model belirlenerek, tüm öğrencilerin okul kültürünü ifade eden bir sorumlulukla sürece katılmaları sağlıklı olacaktır.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kız ve erkek öğrencilerin kıyafetleri aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır. Kıyafetlerle alakalı okulumuzun her hangi bir anlaşmalı olduğu veya bağlandığı firma olmadığından, isteyen öğrenci velileri istedikleri yerden temin edebilirler.

Kız Öğrenci Kıyafetleri:

Lacivert Pantalon

Yazlık Okul Tişörtü ya da Kışlık Okul üstlüğü

Erkek Öğrenciler:

Gri Pantalon

Yazlık Okul Tişörtü ya da Kışlık Okul üstlüğü

Ağu

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Fatih Anadolu Lisesi vakit çizelgesi itibariyle öğrencilerimizin ders saatleri belirlendi.

Buna göre;

Ders Başlangıcı        : 08:20

Öğle arası                : 12:20

Öğle Ders başlangıcı : 12.50

Okul çıkışı                : 15.10

08:20 itibariyle dersler başlayacaktır. Sabah 5 ders işlendikten sonra 12:20 ile 12:50 arası 30 dakikalık dinlenme saati uygulanacaktır. Öğleden sonra işlenen 3 dersten sonra 8 dersin tamamlanmasıyla birlikte 15.10' da okul çıkışı yapılacaktır.

Öğle arası 30 dakikalık sürede öğrenciler kesinlikle okul dışına çıkamayacaktır.